PERSONAL TRAINING

ALTIJD EEN STOK ACHTER DE DEUR

Hoe fijn zou het zijn als je nu echt resultaat behaalt? En met zelfvertrouwen een goede conditie opbouwt? Onder begeleiding van jouw eigen personal trainer zijn je doelen werkelijk haalbaar, ook in combinatie met een druk leven. Elite Bodies in Aalsmeer maakt het verschil met personal trainers van diverse specialismen.

Verantwoorde trainingen en voeding
Excuses en onverantwoorde diëten of trainingen zijn bij Elite Bodies verleden tijd. Wij stemmen onze trainingen en voedingsadviezen af op jouw lichaam en levensstijl. Voor blijvend resultaat leren wij je op een andere manier te denken, eten en bewegen. Zo kom je bewuster en vitaler in het leven te staan. Daarbij wij zijn pas tevreden als je deze gezonde levensstijl ook zelfstandig kunt vasthouden.

Wist je dat je bij Elite Bodies ook samen met je collega, partner, vriend of vriendin mag trainen? Nog steeds afgestemd op jouw niveau en doelen, maar tegen gedeelde kosten. Heb je meteen nóg een stok achter de deur, omdat je samen sportafspraken maakt. Heb je niemand om een duotraining mee te delen, maar wil je wel graag samen met anderen sporten? Kijk dan verder bij de mogelijkheden van Small group training.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we de mogelijkheden bespreken!

VOORDELEN VAN ELITE BODIES PERSONAL TRAINING

8 redenen om kennis te maken met ons team:

  • Trainen in een private gym met 100% aandacht alleen voor jou
  • Trainings- en voedingsschema’s afgestemd op jouw lichaam en levensstijl
  • Gericht op jouw doelen voor maximaal resultaat
  • Hulp van gediplomeerde en ervaren personal trainers Joey, Hidde en Verano
  • Mental coaching voor meer motivatie
  • Medisch personal training door gediplomeerd therapeut Hidde
  • Kickboksen onder begeleiding van specialist Verano
  • Altijd bereikbaar voor vragen en tips

BEWEZEN AANPAK VOOR RESULTAAT

Gratis intake

Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. Daarom blijven we in gesprek over jouw programma, zodat het aan je verwachtingen voldoet. Tot slot van de intake doen we een nulmeting, waarna we je vooruitgang kunnen volgen.

Plezierig sporten

Tijd voor actie, we gaan beginnen met je eerste training. Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt in het sporten door voldoende afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

Resultaat vasthouden

Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

“IN ZEER KORTE TIJD HEB IK AL MOOIE RESULTATEN GEBOEKT MET DANK AAN DE GOEDDE COACHING VANUIT ELITE BODIES”

“Deze coaching helpt je om net wat harder te werken en anders te trainen. Gecombineerd met de begeleiding voor voeding, ben ik niet allen lichamelijk maar ook geestelijk weer de oude of eigenlijk een 2.0 versie van mijzelf geworden. Dit had ik nooit zo snel zelf kunnen bewerkstelligen.” – Danielle

“IK BEN BIJ ELITE BODIES GAAN TRAINEN OM EEN GOEDE BEGELEIDING TE KRIJGEN VOOR MIJN KNIE-KLACHTEN EN OM OVERTOLLIGE KILO’S KWIJT TE RAKEN”

“Door de prima begeleiding en de voedingsscema’s zijn mijn doelen al reeds gemaakt bereikt. Ik train er na 4 jaar nog steeds en dat met veel plezier. Top!”– Marcella

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

ZET NU DE EERSTE STAP

Call Now Button Informatie aanvragen