Follow Us On
Resultaatgericht, leuk en efficiënt van training tot voeding.

Personal Training

Personal training door de ervaren personal trainers van Elite Bodies. Hoe fijn zou het zijn als je nu echt resultaat behaalt? En met zelfvertrouwen afvalt, een goede conditie- of spiermassa opbouwt? Onder begeleiding van jouw eigen personal trainer zijn je doelen werkelijk haalbaar, ook in combinatie met een druk leven. Elite Bodies in Aalsmeer maakt het verschil met personal trainers van diverse specialismen.

Personal Training, samen of alleen.

Deel het plezier en de kosten!

100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

Gratis vrijblijvende intake

Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

Leuk en gevarieerde trainingen

Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

Behaalde doelen behouden

Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

11