PERSONAL TRAINING

Personal Training

Je wilt nu eindelijk eens resultaat behalen maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe fijn zal het zijn als je, je weer zelfverzekerd voelt in badkleding en je conditie is verbeterd. Wij hebben geweldig nieuws, dat kan! Ja ook jij kan weer gelukkig worden met je lichaam.

Personal training bij Elite Bodies is voor iedereen. We hebben al veel klanten geholpen om een lifestyle switch te maken en de levenskwaliteit te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd om trainingen af te stemmen op jouw lichaam en levensstijl. Hierdoor behaal je in een korte tijd meer resultaat dan zonder personal trainer. We leren je op een andere manier te denken, eten en bewegen. Je gaat het trainen zelfs nog leuk vinden!

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk op eigen benen kan staan en dat jij het resultaat zelf kan behouden. Geen gekke crash diëten en rare trainingen. Gewoon een nieuwe manier van denken, eten en bewegen, dat is de sleutel tot succes en zo gaan wij jou helpen de persoon te worden die jij graag wilt zijn! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

WAAROM ELITE BODIES PERSONAL TRAINING?

7 redenen om bij Elite Bodies Personal Training te sporten.

  • trainen in een private gym ( 100% aandacht alleen voor jou )
  • training- en voedingsschema’s gemaakt op jouw lichaam en levensstijl
  • Gediplomeerde en ervaren personal trainers
  • Mental coaching voor meer motivatie
  • Medisch personal training door gediplomeerd mensendieck therapeut
  • Resultaatgericht, wij doen er alles aan om jouw doelen te verwezenlijken
  • Persoonlijke aandacht, wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en tips ook buiten de trainingen om

Stappenplan.

Intake

Tijdens een intakegesprek worden je doelen helder geanalyseerd, zodat we een persoonlijk trainings- en voedingsplan kunnen opstellen aangepast op jouw lichaam en levensstijl. Vervolgens zullen wij een nul meting afnemen. Met de gegevens uit deze nul meting kunnen we bij de andere meetmomenten de vooruitgang meten.

Resultaatgericht sporten

Nadat we samen jouw doelstellingen hebben vast gesteld en de nulmeting is afgenomen gaan we beginnen met de trainingen en krijg je een voedingsplan. Onze trainingen zijn afgestemd op jouw lichaam en hierdoor ga je veel sneller resultaat merken dan dat je zelf traint. Wij zijn de oplossing voor de obstakels die het resultaat tegen houden. We motiveren je tijdens de training, zo behalen we zoveel mogelijk resultaat tijdens het trainen. Daarnaast houden we de trainingen afwisselend en leuk zodat je plezier gaat krijgen in het sporten.

Plezier krijgen in sporten is een belangrijk element in de lifestyle switch. Zonder plezier in sporten wordt het een last en op een last zit niemand te wachten. Je denkt nu vast: plezier krijgen in het sporten, dat gebeurd nooit! Laat ons je verbazen, je bent niet de eerste die dat denkt.

Resultaat blijven behouden

Tijdens het progamma dat je bij ons afsluit leren wij je anders denken, bewegen en eten. Hierdoor behaal je resultaat die je zelf kan blijven behouden. Daarnaast heb je als het progamma afgelopen is heb je meer kennis over training en voeding. Hierdoor kan jij ervoor zorgen dat je voorkomt het punt weer te bereiken waar je nu bent en dat je gelukkiger door het leven gaat.

“IN ZEER KORTE TIJD HEB IK AL MOOIE RESULTATEN GEBOEKT MET DANK AAN DE GOEDDE COACHING VANUIT ELITE BODIES”

“Deze coaching helpt je om net wat harder te werken en anders te trainen. Gecombineerd met de begeleiding voor voeding, ben ik niet allen lichamelijk maar ook geestelijk weer de oude of eigenlijk een 2.0 versie van mijzelf geworden. Dit had ik nooit zo snel zelf kunnen bewerkstelligen.” – Danielle

“IK BEN BIJ ELITE BODIES GAAN TRAINEN OM EEN GOEDE BEGELEIDING TE KRIJGEN VOOR MIJN KNIE-KLACHTEN EN OM OVERTOLLIGE KILO’S KWIJT TE RAKEN”

“Door de prima begeleiding en de voedingsscema’s zijn mijn doelen al reeds gemaakt bereikt. Ik train er na 4 jaar nog steeds en dat met veel plezier. Top!”– Marcella

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

INTAKE PLANNEN?

Gratis proeftraining plannen?