Resultaatgericht, leuk en efficiënt van training tot voeding.

Personal Training

Personal training door de ervaren personal trainers van Elite Bodies. Hoe fijn zou het zijn als je nu echt resultaat behaalt? En met zelfvertrouwen afvalt, een goede conditie- of spiermassa opbouwt? Onder begeleiding van jouw eigen personal trainer zijn je doelen werkelijk haalbaar, ook in combinatie met een druk leven. Elite Bodies in Aalsmeer maakt het verschil met personal trainers van diverse specialismen. Of je nu komt voor revalidatie, gewichtsverlies, het aankomen van gewicht, fitter worden of een verbeterde vitaliteit. Wij hebben de juiste specialisten in huis.

De afgelopen 8 jaar hebben wij al honderden succesvolle transformaties verricht voor onze tevreden klanten uit onder meer Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn. Vanwege onze succesformule, ervaring en expertise geven wij een 100% resultaatgarantie op het met jou samen opgestelde doel. Kom gerust een langs voor een kennismaking of gratis proeftraining.

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Snel afvallen

  Heb je eenmaal het besluit genomen om af te vallen, dan is het logisch dat je snel en op gezonde wijze kilo’s kwijt wilt raken. Begeleid afvallen doe je bij Elite Bodies Personal Training op een leuke en effectieve manier…

  Sterker worden

  Onze personal trainer stelt samen met jou het juiste sport- voedingsschema samen die volledig op jou is afgestemd om sterker te worden, snel spiermassa op te bouwen en de spiermassa te behouden.

  Small Group PT

  Wil jij graag de voordelen van een personal trainer, de beschikking hebben over hun individuele aandacht en expertise, maar heb je geen trek in de bijbehorende kosten? Kies dan voor onze Small Group Personal Training…

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11personal training aalsmeer

  Personal Training, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!