Op een leuke manier begeleid afvallen in onze moderne private gym.

Snel afvallen

Snel afvallen onder begeleiding? Blijvend resultaat behouden? Besef dat overgewicht niet van de ene op de andere dag is ontstaan. Snel veel afvallen lukt vaak niet zonder professionele hulp van een personal trainer of coach. Het is veel effectiever om het afvallen onder begeleiding samen met een ervaren personal trainer aan te pakken. Een persoonlijke coach kijkt met een objectieve blik naar je lichaam en ook jouw levensstijl. Welk voedingspatroon past daarbij om gezond af te vallen? Met professionele coaching leer je verantwoord te eten met de focus op je einddoel. Want een coach bij het begeleid afvallen helpt je om je mindset te veranderen.

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Private gym

  We reserveren één van onze compleet ingerichte sportruimtes voor jou.

  Leuk en afwisselend

  Moderne apparatuur, afwisselende trainingen, luxe ruimtes en lounges.

  100% aandacht

  Onze trainer heeft 100% aandacht voor jou met een op jouw doel afgestemd plan.

  Snel afvallen, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!

  100% resultaatgarantie op gewichtverlies

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Afvallen met krachttraining

  Afvallen met krachttraining is ook een van de methoden die wij gebruiken bij het bereiken van jouw doelen. Vaak krijgen we de vraag als iemand wilt afvallen; moet ik voor het afvallen cardio of kracht trainen? Wanneer je bij ons begeleid en doelgericht komt afvallen, gaan we een verder dan afvallen met cardio of kracht. We geven je ook professionele ondersteuning op het gebied van mindset en voeding. Twee belangrijke factoren met een grote invloed bij het afvallen. Al doe je nog zoveel krachttraining, met tussendoortjes afvallen of met inefficiënte trainingen afvallen is zonde van je tijd en energie. Onze personal trainers helpen je het maximale uit je energie te halen bij het begeleid afvallen.

  Afvallen met cardio

  Cardio is een trainingsmethode waarbij wordt getraind op basis van je hartslag. Helpt cardio bij afvallen? Zeker, door met verschillende oefeningen een constante hartslag te houden bouw je conditie op en verband je veel calorieën. Door het verbanden van calorieën val je uiteindelijk af. Cardio en krachttraining kan je combineren voor het beste resultaat als we kijken naar de algehele fitheid. Wij bieden met onze diverse en moderne apparatuur allerlei cardio oefeningen voor het afvallen. Ervaar het zelf het afvallen met cardio en kom eens langs voor een gratis proeftraining.

  Begeleid afvallen voor blijvend resultaat

  Hoe val je snel af? Het internet staat vol met diëten die allemaal een slank lichaam beloven. Daar zie je door de bomen al gauw het bos niet meer. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Laat je helpen door een personal coach. Het mooie van afvallen onder begeleiding is dat je gaat voor blijvend resultaat. Met de juiste beweging en een passend voedingspatroon went je lichaam aan je nieuwe, gezonde levensstijl. Hulp bij diëten is onderdeel van onze aanpak. Anders eten kan namelijk ook gewoon lekker zijn. Zeker als je het positieve resultaat op de teller van de weegschaal terugziet. Je voelt je fitter en dat gevoel wil iedereen houden, toch? Met begeleiding bij afvallen krijg je daar voorgoed controle op.

  Bij Elite Bodies weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Super snelle manieren om af te vallen zijn er niet. Het is belangrijk dat je snel en gezond afvalt. Daarom helpen we mensen om hun levensstijl te transformeren. Onze persoonlijke trainer training is dus meteen jouw persoonlijke coach. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij resultaat!

  Vind je het lastig om af te vallen, en vooral om voorgoed met je overgewicht af te rekenen? Lukt het keer op keer niet om je aan zo’n dieet te houden? En vliegen de kilo’s er weer aan als je net zo lekker was afgevallen? Dan is professionele hulp bij afvallen voor jou de oplossing. Samen met een coach krijg je wél grip op je gewicht voor een strak lichaam.

  Hulp bij afvallen met personal trainer

  Bij Elite Bodies hebben we al veel mensen geholpen om een gezond gewicht te bereiken. Onze afvalcoach biedt je gevarieerde oefeningen en recepten, zodat je zelfs plezier aan het afvallen gaat beleven. Met persoonlijke begeleiding bij afvallen kom je erachter wat fout zit in je voedingsgewoonten en krijg je van ons een persoonlijk voedingsschema om af te vallen. En het handige is dat je met onze Elite Bodies App niet altijd de deur uit hoeft. Je checkt thuis op je telefoon of tablet wat je die dag aan je streefgewicht kan doen. Die persoonlijke hulp bij afvallen bewijst zich iedere dag weer met tevreden cliënten.

  Waarom val ik niet af?

  Dit is één van de meest gestelde vragen binnen de sportschool. Ook wij krijgen deze vraag vaak gesteld en dat begrijpen we helemaal. Het is ook niet makkelijk om zonder kennis of motivatie af te vallen. Want veel mensen zitten met de vraag: ”Hoe val ik snel af?” Hier komt veel om de hoek kijken, zoals voeding, leefstijl en de manier van trainen. Want ga ik sneller met krachttraining afvallen of toch met cardiotraining? Elk lichaam is anders en heeft zijn eigen beste manier van afvallen. Wij geven je de basispijlers voor het afvallen en het verliezen van gewicht.

  Voeding

  Afvallen is niet makkelijk en je moet er wat voor doen. Met professionele begeleiding, trainingsschema’s om af te vallen en voedingsschema’s om af te vallen wordt het al een stuk makkelijker en raak je veel gemotiveerder dan wanneer je zomaar wat gaat doen. Vooral voeding is erg belangrijk. Je zet al een hele grote stap door de juiste voedingsschema te volgen die voor jou op maat is gemaakt. Elk persoon heeft een andere eetgewoonte en voorkeur wat hij of zij eet en ook is elk lichaam anders. Daarom adviseren wij altijd een op maat gemaakte voedingsschema te volgen die is samengesteld door een voedingsdeskundige of voedingsspecialist. Onze ervaren professionals kunnen je hier bij helpen. Door kennis met jou te maken en jou beter te leren kennen maken we een voedingsplan om af te vallen. Geheel op jou afgestemd.

  De manier van trainen

  Veel mensen hebben moeite om erachter te komen welke manier van trainen het beste bij hen past. Veel mensen die willen afvallen proberen informatie van internet af te halen of maken gebruik van een app. Dit zijn oplossingen, maar niemand kent jou het beste als je eigen personal trainer. Een personal trainer weet hoe jouw lichaam in elkaar zit en op welke manier jij de beste resultaten kan boeken om uiteindelijk jouw doelen te behalen. Daarom is het goed om erachter te komen met een professionele hulp welke manier van trainen het beste bij jou past. Krachttraining en cardiotraining zijn de meest voorkomende trainingsmanieren om af te vallen. Maar ook binnen deze methoden kun je veel kanten op. Van de duur van de training, tot de keuze en samenstelling uit de verschillende trainingsoefeningen. Een personal trainer vind voor jou de ultieme balans hierin.

  Leefstijl bij het afvallen

  Natuurlijk is jouw eigen leefstijl ook erg belangrijk. Als jij doordeweeks hard traint en je strikt aan een voedingsschema houdt, maar in het weekend of laat in de avond toch begint met cheaten, gaat het behalen van resultaten een stuk langzamer. En dat is erg zonde. Daarom gaan wij bij Elite Bodies verder dan alleen afvaltraining en voeding. Wij ondersteunen jou ook als een personal coach en mental coach op het gebied van mindset. Door de juiste mindset te hanteren sta je al 1-0 voor en raak je nog meer gemotiveerd om de perfecte leefstijl te volgen en vast te houden.

  Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
  Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
  We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
  Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.