Jouw Persoonlijke Training voor Succes

Elite Bodies voor Ondernemers

Ben jij een ondernemer of iemand met een drukke baan?

Wil jij het maximale uit jezelf halen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied? Maar merk je dat jouw huidige levensstijl je energie en focus belemmert? Bij Elite Bodies begrijpen we dat tijd schaars is, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in personal training voor ondernemers en mensen met een drukke baan. Met onze professionele begeleiding en maatwerk programma’s helpen wij jou om in topconditie te komen én te blijven.

 

Waarom kiezen voor personal training bij Elite Bodies?

Efficiëntie: Wij begrijpen de hectiek van jouw leven. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde app, waar jij makkelijk jou lessen kan plannen aangepast aan jouw agenda.

Expertise: Ons team van ervaren personal trainers heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en mensen met een drukke baan. Wij weten hoe belangrijk het is om op mentaal en fysiek vlak optimaal te presteren. Onze expertise stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften te begrijpen en hierop in te spelen.

Maatwerk: Bij Elite Bodies geloven we niet in one-size-fits-all benaderingen. Iedere persoon is uniek en verdient daarom een programma dat volledig is aangepast aan zijn of haar doelen, mogelijkheden en beperkingen. Wij stellen samen met jou een persoonlijk trainingsprogramma op dat optimaal bij jou past.

Klaar om je naar het volgende niveau te tillen?

Mis je de energie en motivatie om alles uit jezelf te halen? Wil je afrekenen met een inactieve levensstijl en (weer) voorop lopen? Bij Elite Bodies staan we klaar om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen. Of het nu gaat om gewichtsverlies, meer spiermassa, betere conditie of gezonder leven, wij kunnen jou hierbij ondersteunen.

Klik op de onderstaande link en vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan. Samen bespreken we jouw verwachtingen, doelen en mogelijkheden. Na dit gesprek kunnen wij een maatwerk programma samenstellen speciaal voor jou. Wacht niet langer, investeer in jezelf en bereik het succes waar je naar streeft!

Neem contact met ons op en ontdek wat Elite Bodies voor jou kan betekenen!

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11personal training aalsmeer