Privacyverklaring

Hoe we met jouw gegevens omgaan

Privacyverklaring

 

Elite Bodies, gevestigd aan Aalsmeerderweg 283-26. 1432 CN Aalsmeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Elite Bodies
Aalsmeerderweg 283-26
1432 CN Aalsmeer
06 – 53197849

Persoonsgegevens die wij verwerken
Elite Bodies verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elitebodies.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken enkel persoonsgegevens die in de formulieren op de website door u worden ingevuld. Deze worden vervolgens veilig in de cloud opgeslagen voor een periode van maximaal 26 maanden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De gegevens worden maximaal 26 maanden bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij delen geen persoonsgegeven met derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Elite Bodies gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Elite Bodies gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser
verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elite Bodies en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@elitebodies.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elite Bodies wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Elite Bodies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@elitebodies.nl

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bedrijfsgegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Elite Bodies analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Elite Bodies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dit is in ons geval 26 maanden. Elite Bodies verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elite Bodies blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Elke ondernemer herkent de gezegde 'Ik wens je veel personeel toe'.

En ook ik dacht dat personeel alleen maar extra zorgen met zich meebracht.

5 jaar lang heb ik zoveel mogelijk alleen gedaan, allemaal omdat ik dacht dat ik zelf alles beter kon doen.

Toch is mijn denkwijze hierin veranderd en kan ik nu met overtuiging zeggen dat het aannemen van personeel mijn beste keuze ooit is geweest.

Niet alleen heeft de dynamiek in mijn sportschool een positieve verandering ondergaan, maar mijn werk is ook veel leuker geworden.

Nu deel ik mijn passie met andere trainers en hoef ik niet meer alleen op de bank te wachten op de volgende klant tijdens de 'tussenuren'.

Met de geboorte van mijn dochter werd het mij extra duidelijk. Personeel aannemen was mijn beste keus.

Dankzij mijn team draait de zaak door, terwijl ik kan genieten van de momenten thuis.

Ik ben benieuwd; hoe is jouw kijk op personeel?
Kim's journey gaat verder! Na haar eerste geweldige transformatie waarbij ze al 20 kg verloor, is ze nu nog eens 10 kg kwijt! 

Één van Kim's uitdagingen was het omgaan met drukke weekdagen, waardoor af en toe afhaalmaaltijden werden besteld. Deze trigger hebben we getackeld met meal prep. Zo heeft ze nu standaard 2 gezonde maaltijden klaar liggen, waarop ze kan terugvallen op drukke dagen. 

We zijn ontzettend trots op Kim's vooruitgang en we naderen steeds dichter bij haar einddoel. Nog 10 kg te gaan, let's go! 💥

Heb jij ook een doel waar je naartoe werkt? Onthoud dan dat quick fixes niet de oplossing zijn. Het vereist tijd, toewijding en consistentie.

#gezondafvallen #transformation #transformatie #personaltrainer #personaltraineraalsmeer #aalsmeer #gezondheid
Mijn doel was ambitieus: binnen 15 weken, 15 kilo afvallen.
Het resultaat?

Niet helemaal zoals gepland, maar ik ben trots op wat ik bereikt heb.

Ik gebruik een Inbody weegschaal om mijn voortgang bij te houden.
En wat blijkt?

Van de 10 kilo die ik verloren heb, was elk grammetje vet, terwijl ik ook nog eens 0,2 kilo aan spiermassa heb gewonnen.

Gezien mijn ervaring met krachttraining is dit best een bijzonder resultaat.

Eerder viel ik al eens 15kg af in een korte periode, dus ik wist dat ik het in me had.
Maar deze keer was mijn strategie compleet anders.

In plaats van me te beperken tot een streng dieet en mezelf sociale gelegenheden, alcohol en etentjes buiten de deur te ontzeggen, koos ik voor een andere benadering.

Een flexibelere aanpak. 

Ja, ik heb genoten van etentjes en af en toe een drankje.

Deze aanpak heeft mij niet alleen geholpen om consistent te blijven, maar heeft ook bewezen veel duurzamer te zijn voor mij.

Het tempo ligt misschien wat lager, maar het is een ritme dat ik moeiteloos kan volhouden.

Dit is slechts het begin.

De komende weken ga ik voor nog eens 10 kilo.

Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn voortgang.

#personaltrainer #afvallen #gezondafvallen #personaltraineraalsmeer
Naast dat wij het ontzettend belangrijk vinden om een nette sportschool te zijn met alle faciliteiten die jij nodig hebt, gaat het bij ons ook om de motivatie en ondersteuning die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. 

We zijn blij dat dit door onze klanten ook zo wordt ervaren! 🙌

#elitebodies #personaltrainer #aalsmeer #personaltrainingstudio