Privacyverklaring

Hoe we met jouw gegevens omgaan

Privacyverklaring

 

Elite Bodies, gevestigd aan Aalsmeerderweg 283-26. 1432 CN Aalsmeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Elite Bodies
Aalsmeerderweg 283-26
1432 CN Aalsmeer
06 – 53197849

Persoonsgegevens die wij verwerken
Elite Bodies verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken enkel persoonsgegevens die in de formulieren op de website door u worden ingevuld. Deze worden vervolgens veilig in de cloud opgeslagen voor een periode van maximaal 26 maanden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De gegevens worden maximaal 26 maanden bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij delen geen persoonsgegeven met derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Elite Bodies gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Elite Bodies gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser
verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Elite Bodies en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Elite Bodies wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Elite Bodies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via [email protected]

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bedrijfsgegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Elite Bodies analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Elite Bodies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dit is in ons geval 26 maanden. Elite Bodies verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elite Bodies blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.