Sporten in kleine groepjes

Small Group Training

Small Group Training maakt Personal Training betaalbaar

Small Group Training proberen? Wil jij graag de voordelen van een personal trainer, de beschikking hebben over hun individuele aandacht en expertise, maar heb je geen trek in de bijbehorende kosten? Kies dan voor onze Small Group Personal Training! Sport in een groepje van maximaal 4 personen met personal trainer. Je betaalt niet alleen flink minder, maar je krijgt ook de individuele aandacht die je van een personal trainer verwacht. Kom sporten samen met vrienden of collega’s, of kom meedoen met één van onze samengestelde groepjes.

Er zijn iedere dag Small Group Trainingen waar je je eenvoudig voor inschrijft via de app. Trainen met een vast groepje is natuurlijk ook mogelijk.Afhankelijk van de wensen van jouw groepje zullen jullie de juist personal trainer aangewezen krijgen, zodat jullie optimaal worden begeleid. Onze personal trainers zijn ervaren en gespecialiseerd. Wat je doel ook is, van aankomen tot afvallen en medisch (revalidatie). Wij hebben altijd een specialist die jou samen met de anderen in jouw groepje kan helpen om jullie doelen te behalen. 

Samen trainen motiveert, is leuk en betaalbaar. Kom het gratis uitproberen in een proefles of vraag een 10-rittenkaart aan.

11elite bodies locatie aalsmeer

Small Group Training Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer €225

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  De totaalbeleving van Small Group Training

  Onze Small Group Trainingen bestaan uit een combinatie van kracht- en intervaltraining, en zijn erg afwisselend. Onder andere HIIT, circuit-training, boxen, free weight training en CrossFit behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij persoonlijke voedingsschema’s aan, die volledig worden afgestemd op jouw wensen en doelen. Uiteraard trakteren wij jou na je training op een shake die volledig binnen dit schema past, als een krachtige afsluiting van jouw totaalbeleving in onze health club. Om het plaatje helemaal af te maken hebben wij binnenkort/sinds kort ook een schoonheidssalon beschikbaar waardoor je er na jouw bezoek aan ons weer piekfijn uitziet.

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  Bedrijven

  Geef jij om het welzijn van je medewerkers? Nodig ze dan uit om ’s middags bij ons te komen
  sporten! Zo kunnen ze fit en fris de rest van de middag jouw ambitieuze doelen behalen.
  Bovendien verbetert samen sporten de vitaliteit en het samenwerkende vermogen van jouw team,
  waardoor ze nóg beter presteren. Win-winsituatie toch?

  Verschillende doelen

  Heb je behoefte aan persoonlijkere doelen en wil jij klaar zijn voor die heerlijke vakantie deze
  zomer? Of wil je juist het nieuwe jaar goed beginnen? Kom dan meedoen met onze
  gespecialiseerde groepjes! Krijg dé perfecte beach body, val eindelijk eens écht af zoals je jezelf
  elke januari weer voorneemt, of raak juist je vakantiekilo’s kwijt. Met onze gespecialiseerde
  trainingsprogramma’s val je gezond en snel af, en je krijgt er een mooi en strak lijf voor terug.
  Beloofd!

  Kom met ons sporten

  Meedoen kan eenvoudig met onze rittenkaarten. Elke kaart is goed voor 10 ritten, en elke rit kost
  €22,50 per keer. Voor meer informatie kan je ons mailen via info@elitebodies.nl, bellen naar
  +31653197849 of kom gewoon bij ons langs aan de Aalsmeerderweg 283-26 in Aalsmeer.

  Het maakt niet uit wat jou beweegt, samen gaan we voor werkelijk resultaat! Zo lukte het ook Petra om haar doelen te bereiken! 

Lees hieronder haar verdere ervaring 👇

"Daarbij een voedingsadvies met maaltijdsuggesties die er echt lekker uit zien, dus een zes maanden verder was ik 20 kilo kwijt, en fysiek en mentaal aangesterkt om het werk en leven weer goed op te pakken.

Met een nieuwe hobby (fitness) er bij!"

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Elke ondernemer herkent de gezegde 'Ik wens je veel personeel toe'.

En ook ik dacht dat personeel alleen maar extra zorgen met zich meebracht.

5 jaar lang heb ik zoveel mogelijk alleen gedaan, allemaal omdat ik dacht dat ik zelf alles beter kon doen.

Toch is mijn denkwijze hierin veranderd en kan ik nu met overtuiging zeggen dat het aannemen van personeel mijn beste keuze ooit is geweest.

Niet alleen heeft de dynamiek in mijn sportschool een positieve verandering ondergaan, maar mijn werk is ook veel leuker geworden.

Nu deel ik mijn passie met andere trainers en hoef ik niet meer alleen op de bank te wachten op de volgende klant tijdens de 'tussenuren'.

Met de geboorte van mijn dochter werd het mij extra duidelijk. Personeel aannemen was mijn beste keus.

Dankzij mijn team draait de zaak door, terwijl ik kan genieten van de momenten thuis.

Ik ben benieuwd; hoe is jouw kijk op personeel?
  Kim's journey gaat verder! Na haar eerste geweldige transformatie waarbij ze al 20 kg verloor, is ze nu nog eens 10 kg kwijt! 

Één van Kim's uitdagingen was het omgaan met drukke weekdagen, waardoor af en toe afhaalmaaltijden werden besteld. Deze trigger hebben we getackeld met meal prep. Zo heeft ze nu standaard 2 gezonde maaltijden klaar liggen, waarop ze kan terugvallen op drukke dagen. 

We zijn ontzettend trots op Kim's vooruitgang en we naderen steeds dichter bij haar einddoel. Nog 10 kg te gaan, let's go! 💥

Heb jij ook een doel waar je naartoe werkt? Onthoud dan dat quick fixes niet de oplossing zijn. Het vereist tijd, toewijding en consistentie.

#gezondafvallen #transformation #transformatie #personaltrainer #personaltraineraalsmeer #aalsmeer #gezondheid