Sporten in kleine groepjes

Small Group Training

Small Group Training maakt Personal Training betaalbaar

Small Group Training proberen? Wil jij graag de voordelen van een personal trainer, de beschikking hebben over hun individuele aandacht en expertise, maar heb je geen trek in de bijbehorende kosten? Kies dan voor onze Small Group Personal Training! Sport in een groepje van maximaal 4 personen met personal trainer. Je betaalt niet alleen flink minder, maar je krijgt ook de individuele aandacht die je van een personal trainer verwacht. Kom sporten samen met vrienden of collega’s, of kom meedoen met één van onze samengestelde groepjes.

Er zijn iedere dag Small Group Trainingen waar je je eenvoudig voor inschrijft via de app. Trainen met een vast groepje is natuurlijk ook mogelijk.Afhankelijk van de wensen van jouw groepje zullen jullie de juist personal trainer aangewezen krijgen, zodat jullie optimaal worden begeleid. Onze personal trainers zijn ervaren en gespecialiseerd. Wat je doel ook is, van aankomen tot afvallen en medisch (revalidatie). Wij hebben altijd een specialist die jou samen met de anderen in jouw groepje kan helpen om jullie doelen te behalen. 

Samen trainen motiveert, is leuk en betaalbaar. Kom het gratis uitproberen in een proefles of vraag een 10-rittenkaart aan.

11elite bodies locatie aalsmeer

Small Group Training Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer €225

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  De totaalbeleving van Small Group Training

  Onze Small Group Trainingen bestaan uit een combinatie van kracht- en intervaltraining, en zijn erg afwisselend. Onder andere HIIT, circuit-training, boxen, free weight training en CrossFit behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij persoonlijke voedingsschema’s aan, die volledig worden afgestemd op jouw wensen en doelen. Uiteraard trakteren wij jou na je training op een shake die volledig binnen dit schema past, als een krachtige afsluiting van jouw totaalbeleving in onze health club. Om het plaatje helemaal af te maken hebben wij binnenkort/sinds kort ook een schoonheidssalon beschikbaar waardoor je er na jouw bezoek aan ons weer piekfijn uitziet.

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  Bedrijven

  Geef jij om het welzijn van je medewerkers? Nodig ze dan uit om ’s middags bij ons te komen sporten! Zo kunnen ze fit en fris de rest van de middag jouw ambitieuze doelen behalen. Bovendien verbetert samen sporten de vitaliteit en het samenwerkende vermogen van jouw team, waardoor ze nóg beter presteren. Win-winsituatie toch?

  Verschillende doelen

  Heb je behoefte aan persoonlijkere doelen en wil jij klaar zijn voor die heerlijke vakantie deze zomer? Of wil je juist het nieuwe jaar goed beginnen? Kom dan meedoen met onze gespecialiseerde groepjes! Krijg dé perfecte beach body, val eindelijk eens écht af zoals je jezelf elke januari weer voorneemt, of raak juist je vakantiekilo’s kwijt. Met onze gespecialiseerde trainingsprogramma’s val je gezond en snel af, en je krijgt er een mooi en strak lijf voor terug. Beloofd!

  Kom met ons sporten

  Meedoen kan eenvoudig met onze rittenkaarten. Elke kaart is goed voor 10 ritten, en elke rit kost
  €22,50 per keer. Voor meer informatie kan je ons mailen via [email protected], bellen naar
  +31653197849 of kom gewoon bij ons langs aan de Aalsmeerderweg 283-26 in Aalsmeer.

  Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
  Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
  We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
  Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.