Sportmassages

Professionele sportmassages

Wist je dat wij ook professionele sportmassages aanbieden? Met de vele voordelen die een goede sportmassage jou bieden mogen deze niet in ons assortiment ontbreken. De massages zorgen voor een optimaal herstel van je spieren, en leveren dus zowel voor als na de training een belangrijke bijdrage aan optimale fitnessresultaten. Uiteraard is elke massage specifiek aangepast aan het beoogde doel: doorbloeding, herstel, een therapeutische massage of een triggerpoint- massage.

Een sportmassage voorafgaand aan je training zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren en voor een perfecte voorbereiding op de sportprestatie. Goed opgewarmde spieren voorkomen niet alleen blessures, maar ze verbeteren ook de prestatie zelf. Verder zorgt sportmassage na de training voor het afvoeren van aangemaakte afvalstoffen en het verminderen van spierpijn. Bovendien herstellen spieren sneller nadat deze afvalstoffen zijn verwijderd. Een gebruikelijke sportmassage duurt 45 minuten, met een minimale duur van 30 minuten. Bij het afsluiten van een personal training-abonnement krijg je bovendien 50% korting op je eerste
sportmassage.

Wil jij optimaal trainen? Trakteer jezelf dan op een sportmassage, al vanaf 40 euro!

Trakteer jezelf op een sportmassage

Al vanaf 40 euro!

Medische massages

Naast sportmassages bieden wij ook medische massages aan. Wij hebben zowel therapeutische massages als triggerpoint-massages in ons assortiment, elk met een eigen doel. Heb je last van benen, rug, nek of schouders? Blessures en stijve spieren zijn helaas een veelvoorkomend probleem. Waarschijnlijk biedt een therapeutische massage uitkomst! Deze zijn voornamelijk bedoeld voor het bevorderen van de genezing van jouw blessure, en voor het verminderen van die vervelende stijve spieren. De techniek van therapeutische massage voert afvalstoffen af uit de pijnlijke spieren en bevordert de doorbloeding, waardoor de genezing versneld wordt.

Ook triggerpoint-massages zijn bij ons mogelijk. Dit type massage is met name een uitkomst als je last hebt van spierknoopjes. Deze kunnen lokaal en zelfs op andere plekken in je lichaam ernstige pijnklachten veroorzaken. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je een pijnlijk spiertje hebt in je onderrug, ter hoogte van je bekken, en het gaat maar niet over. Het kan heel goed zijn dat de werkelijke boosdoener niet in je onderrug zit, maar in je heup! Onze massage-specialisten weten dit soort spiertjes feilloos te vinden en kunnen jou verlossen van deze pijnlijke spierknoopjes. Bij de toepassing van triggerpoint-massage worden zowel de spierknoopjes als de diepe weefsels in het lichaam bereikt, waardoor jouw pijnklachten bij de kern worden aangepakt. Dat lucht op!

Meer weten? Mail ons via [email protected], bel naar +31653197849 of kom bij ons langs aan de Aalsmeerderweg 283-26 in Aalsmeer.

Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.