Maak kennis met het team van Elite Bodies

Wie zijn wij

Wij Maken Trainen Leuk en Effectief

11

Voor een fit en sterk lichaam is een gezonde levensstijl nodig. Sporten is daarbij belangrijk, maar niet altijd makkelijk te combineren met een druk leven. Ons gediplomeerde team helpt jou om gemotiveerd te trainen en je doelen te behalen. Sportplezier staat bij Elite Bodies centraal en daarvoor gaan onze gespecialiseerde personal trainers net een stap verder. Wij geven afwisselende trainingen die passen bij jouw lichaam en levensstijl. En dit combineren we met een persoonlijk voedingsadvies, zodat het lukt om jouw doel op een gezonde manier te bereiken. Of dat nou afvallen, conditieopbouw of iets anders is. Op weg naar dat gewenste resultaat is onze coaching jouw stok achter de deur!

Joey

Maarten

Peter

Hidde

Sherif

Over Elite Bodies

Het maakt niet uit wat jou beweegt, samen gaan we voor werkelijk resultaat. Wij doen er alles aan om je trainingen optimaal op jou af te stemmen. Het enige wat wij vragen is toewijding en inzet om er echt voor te willen gaan. Wat je doel ook is: van een complete lifestyle switch tot omgaan met een blessure en van beter presteren op de tennisbaan tot loskomen van je hectische werk. Welk sportniveau je ook hebt, iedereen is welkom!

Ons team aan diverse ervaren personal trainers met verschillende specialiteiten helpt jou om jouw doelen te behalen. Door onze bewezen aanpak geven wij onze klanten een 100% resultaatgarantie.

We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.
Wil jij ook een blijvend resultaat behalen en je fitter dan ooit voelen?

Vergeet quick fixes. Duurzame transformatie vraagt om meer dan dat.

Bij Elite Bodies gaan we verder dan alleen trainen. We bouwen samen aan een levensstijl die je welzijn op de eerste plaats zet. Met persoonlijke coaching, aangepaste voedingsplannen en motiverende workouts, begeleiden we je op elk moment van je reis naar een blijvend resultaat.

Samen zetten we de stappen naar jouw ultieme doel!

#personaltraining #aalsmeer #elitebodies #personaltraineraalsmeer #gezondheid