Maak kennis met het team van Elite Bodies

Wie zijn wij

Wij Maken Trainen Leuk en Effectief

Voor een fit en sterk lichaam is een gezonde levensstijl nodig. Sporten is daarbij belangrijk, maar niet altijd makkelijk te combineren met een druk leven. Ons gediplomeerde team helpt jou om gemotiveerd te trainen en je doelen te behalen. Sportplezier staat bij Elite Bodies centraal en daarvoor gaan onze gespecialiseerde personal trainers net een stap verder. Wij geven afwisselende trainingen die passen bij jouw lichaam en levensstijl. En dit combineren we met een persoonlijk voedingsadvies, zodat het lukt om jouw doel op een gezonde manier te bereiken. Of dat nou afvallen, conditieopbouw of iets anders is. Op weg naar dat gewenste resultaat is onze coaching jouw stok achter de deur!

Joey

Ik ben Joey, oprichter van Elite Bodies in 2013. Dankzij mijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen bekend met vele trainingstechnieken en voedingsplannen. Om snel te kunnen doorgronden wat voor jou werkt, heb ik alle expertise in huis. 

Hidde

Mijn naam is Hidde en ik ben een gediplomeerd Mensendieck therapeut, ook wel houdingsspecialist genoemd. Medisch personal training is een specialisme waarmee ik je graag van jouw klachten af help.

Sherif

Over Elite Bodies

Het maakt niet uit wat jou beweegt, samen gaan we voor werkelijk resultaat. Wij doen er alles aan om je trainingen optimaal op jou af te stemmen. Het enige wat wij vragen is toewijding en inzet om er echt voor te willen gaan. Wat je doel ook is: van een complete lifestyle switch tot omgaan met een blessure en van beter presteren op de tennisbaan tot loskomen van je hectische werk. Welk sportniveau je ook hebt, iedereen is welkom!

Ons team aan diverse ervaren personal trainers met verschillende specialiteiten helpt jou om jouw doelen te behalen. Door onze bewezen aanpak geven wij onze klanten een 100% resultaatgarantie.