Samen met Elite Bodies voor een optimale vitaliteit

Personal Training Uithoorn

Personal Training Uithoorn

Ook in de regio Uithoorn is het mogelijk om met personal training écht resultaat te bereiken. Personal trainer Joey van Elite Bodies helpt jou je doelen te halen. Je vindt ons vlakbij Uithoorn en wij zijn sterk in het opstellen van persoonlijke trainings- en voedingsschema’s. Als een programma op je lijf geschreven is, dan krijg je er zelfs plezier in om aan een gezonde levensstijl te werken. En met personal training creëer je effect voor nu én later.

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Doelen behalen, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11personal training aalsmeer

  Personal training om trots op jezelf te worden

  Natuurlijk ben je niet voor niets op zoek gegaan naar personal training in Uithoorn. Want sporten onder begeleiding is inderdaad niet alleen voor BN’ers weggelegd. De personal trainer van Elite Bodies neemt jouw lichaam en voedingsgewoonten als uitgangspunt, voor een gericht advies om je levensstijl om te gooien. We zorgen ervoor dat je gaat trainen, zonder daarbij steeds tegen klachten aan te lopen. Ons succes is vooral het gevolg van het gemotiveerd houden van cliënten. Want je steekt niet voor niets tijd en energie in personal training. Wij zijn pas tevreden als jij jezelf straks vol trots in de spiegel aankijkt!

   

  Personal trainer die aandacht heeft voor jou

  Bij Elite Bodies in de buurt van Uithoorn kan je in een rustige setting trainen. Daarvoor hebben we speciaal een private gym ingericht, zodat je je op je gemak voelt en niet wordt afgeleid. Alleen je personal trainer heeft oog voor jou, en zorgt er keer op keer voor dat je gevarieerde oefeningen uitvoert. Ook krijg je tips om verantwoord te eten. Zodanig dat je van het leven kan blijven genieten, anders houdt geen mens het vol. Met zo’n realistisch eetpatroon zonder gekke dieeteisen helpen we jonge en oudere mensen om fit en gezond te blijven.

   

  Personal training vanuit huis in Uithoorn

  In Uithoorn woon je op slechts 10 minuten afstand van Elite Bodies en ben je in een mum van tijd bij ons in de gym. Omdat wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken, kan je ook thuis effectief aan de slag. Daarvoor hebben we een App ontwikkeld, waar je informatie over onze personal trainingen terugvindt. Denk aan trainingsprogramma’s, voedingstips en jouw scores richting je einddoel. Want waarom ging je ook alweer met een personal trainer aan de slag?

  De personal trainers van Elite Bodies geloven dat personal training het verschil maakt door je gedachten te transformeren. Wij helpen klanten uit onder andere Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp daarom om hun mindset te veranderen. Noem ons ook gerust personal coaches. Omdat we je coachen om met een verfrissende insteek een vitaal lichaam te krijgen én te houden!

  Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
  Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
  We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid