ENTHOUSIAST,

KUNDIG EN

RESULTAAT

GERICHT

WIJ MAKEN TRAINEN EFFECTIEF ÉN LEUK

Wie zijn de gezichten achter Elite Bodies? Leer ons team van professionals kennen:

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

Joey, eigenaar Elite Bodies en expert krachttraining

Ik ben Joey en heb Elite Bodies in 2013 opgericht. Dankzij mijn jarenlange ervaring en het volgen van diverse opleidingen ben ik bekend met vele trainingstechnieken en voedingsplannen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft baat bij een eigen aanpak. Om snel te kunnen doorgronden wat voor jou werkt, heb ik alle expertise in huis. Met een persoonlijk sport- en voedingsplan help ik je met plezier jouw doelen te bereiken.

Hidde, specialist voor medisch personal training

Mijn naam is Hidde en ik ben een gediplomeerd Mensendieck therapeut, ook wel houdingsspecialist genoemd. Medisch personal training is voor veel sporters bij Elite Bodies een waardevol specialisme. Door de combinatie van mijn opleiding en ervaring als sporter en personal trainer, kan ik mensen van diverse klachten af helpen. Heb jij ergens last van, vraag dan naar de mogelijkheden van trainen onder mijn begeleiding.

Verano, specialist voor kickboksen en conditietraining

Verano, specialist voor kickboksen en conditietraining
Ik ben Verano, diëtist, NSCA Personal Trainer en Bachelor of Health. Daarnaast heb ik verschillende cursussen afgerond op het gebied van sportpsychologie. Ik werk al sinds mijn achttiende in de sportschool en heb door de jaren heen al honderden mensen begeleid om in shape te komen. Mijn expertise ligt op het gebied van kickboksen en conditietraining om mensen zo snel mogelijk goede resultaten te laten boeken.

Het lijkt ons leuk om jou ook te leren kennen, dus maak gebruik van onze gratis intake en proelfles!

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

ZET NU DE EERSTE STAP

Call Now Button Informatie aanvragen