• Header

Wie zijn wij?

Even voorstellen

Hoi, ik ben Joey Willemse, de persoon achter Elite Bodies. Door jaren lange ervaring en het volgen van opleidingen ben ik bekend met diverse trainingstechnieken en voedingsplannen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Je hebt ervaring en expertise nodig om snel te kunnen zien welke aanpak werkt. Die ervaring en expertise heb ik, dus ook jou kan ik helpen je doelen te halen en je dromen te verwezenlijken.

Medisch personal training

Bij Elite Bodies is het ook mogelijk om medisch personal training te krijgen. Onze personal trainer Hidde is namelijk een gediplomeerd mensendieck therapeut. In de volksmond ook vaak een houdingsspecialist genoemd. Door de combinatie van zijn ervaring als sporter, personal trainer en opleiding is Hidde de uitgelezen persoon om jou van je klachten te helpen. Last van klachten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.
 

 • Joey Willemse

  Eigenaar en Personal Trainer

  Joey Willemse

  Eigenaar en Personal Trainer

  Gespecialiseerd in body transformations, krachttraining, mental coaching en voedingsbegeleiding

 • Hidde

  Personal Trainer & Houdingsexpert

  Hidde

  Personal Trainer & Houdingsexpert

  Gespecialiseerd in lichamelijke klachten, posture optimisation, krachttraining en mental coaching

.

 

 

Elite Bodies in Aalsmeer is dé plek voor personal training, small group training, afvallen en voedingsadvies. Bij Elite Bodies ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

 • PRIVE STUDIO

  Bij Elite Bodies wordt er niet getraind in een reguliere sportschool, maar in ons eigen private gym. Wij hebben een rijk uitgerust

  Lees meer
 • NIEUWE WEBSITE ONLINE

  Ben jij klaar met het rondje in de sportschool? Maar wil je toch fit blijven en individueel of in een groep jouw doelen behalen?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  Personal training

  Wil jij jouw persoonlijke doelen behalen? Kies voor meer- en blijvend resultaat met Personal Training!

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Verantwoord en bewust afvallen onder begeleiding. Bij Elite Bodies in Aalsmeer draait het allemaal om jouw einddoel!

  Lees meer
 • Small group training

  Small group training

  Wil jij jouw doelen behalen in groepsverband? Doe dan mee met een Small Group Training in onze private gym!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.