OVER ELITE BODIES

Wie zijn wij?

Even voorstellen

 

Hoi, ik ben Joey Willemse, de persoon achter Elite Bodies. Door jaren lange ervaring en het volgen van opleidingen ben ik bekend met diverse trainingstechnieken en voedingsplannen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Je hebt ervaring en expertise nodig om snel te kunnen zien welke aanpak werkt. Die ervaring en expertise heb ik, dus ook jou kan ik helpen je doelen te halen en je dromen te verwezenlijken.

Medisch personal training

 

Bij Elite Bodies is het ook mogelijk om medisch personal training te krijgen. Onze personal trainer Hidde is namelijk een gediplomeerd mensendieck therapeut. In de volksmond ook vaak een houdingsspecialist genoemd. Door de combinatie van zijn ervaring als sporter, personal trainer en opleiding is Hidde de uitgelezen persoon om jou van je klachten te helpen. Last van klachten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Eigenaar & Personal Trainer

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

 JOEY WILLEMSE 

Specialisatie Joey
Joey is gespecialiseerd in: Afslank begeleiding, body transformations, krachttraining, mental coaching en voedingsbegeleiding.

Opleidingen Joey
Fitvak fitnesstrainer A, Fitvak fitness trainer B, Fitvak personal trainer, Voeding bij sport en afslank begeleiding ( Peter van der Zon ), NASM Personal Training ( Amerikaanse opleiding met een internationaal erkend diploma )

Personal Trainer & Houdingsexpert

Hidde 

Specialisatie Hidde
Hidde is houdingsexpert Mensendieck, gespecialiseerd in: Personal training met lichamelijke klachten, posture optimisation, krachttraining en mental coaching.

Opleidingen Hidde
Oefentherapie Mensendieck (HBO HVA) & Psychosomatische oefentherapie (Hoge school Utrecht).

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

INTAKE PLANNEN?

Gratis proeftraining plannen?