BEGELEID AFVALLEN

SNEL AFVALLEN ONDER BEGELEIDING

Daarom coaching bij afvallen

Heb je eenmaal het besluit genomen om af te vallen, dan is het logisch dat je snel kilo’s kwijt wilt raken. Besef wel dat je overgewicht niet van de ene op de andere dag is ontstaan. En dat het veel effectiever is om het afvallen dit keer onder begeleiding aan te pakken. Een coach kijkt met een objectieve blik naar je lichaam en jouw levensstijl. Welk voedingspatroon past daarbij om gezond af te vallen? Met professionele coaching leer je verantwoord te eten met de focus op je einddoel. Want een coach bij afvallen helpt je om je mindset te veranderen.

Begeleid afvallen voor blijvend resultaat

Het internet staat vol met diëten die allemaal een slank lichaam beloven. Daar zie je door de bomen al gauw het bos niet meer. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Laat je helpen door een personal coach. Het mooie van afvallen onder begeleiding is dat je gaat voor blijvend resultaat. Met de juiste beweging en een passend voedingspatroon went je lichaam aan je nieuwe, gezonde levensstijl. Anders eten kan namelijk gewoon lekker zijn. Zeker als je het positieve resultaat op de teller van de weegschaal terugziet. Je voelt je fitter en dat gevoel wil iedereen houden, toch? Met begeleiding bij afvallen krijg je daar voorgoed controle op.

Elite Bodies biedt hulp bij afvallen

Bij Elite Bodies hebben we al veel mensen geholpen om een gezond gewicht te bereiken. Onze afvalcoach biedt je gevarieerde oefeningen en recepten, zodat je zelfs plezier aan het afvallen gaat beleven. Met persoonlijke begeleiding bij afvallen kom je erachter wat fout zit in je voedingsgewoonten. En het handige is dat je met onze Elite Bodies App niet altijd de deur uit hoeft. Je checkt thuis op je telefoon of tablet wat je die dag aan je streefgewicht kan doen. Die persoonlijke hulp bij afvallen bewijst zich iedere dag weer met tevreden cliënten.

Bij Elite Bodies weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Daarom helpen we mensen uit Hoofddorp om hun levensstijl te transformeren. Onze personal training is dus meteen personal coaching. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij resultaat!

Ook begeleid afvallen en jouw streefbody bereiken?

Vind je het lastig om af te vallen, en vooral om voorgoed met je overgewicht af te rekenen? Lukt het keer op keer niet om je aan zo’n dieet te houden? En vliegen de kilo’s er weer aan als je net zo lekker was afgevallen? Dan is professionele hulp bij afvallen voor jou de oplossing. Samen met een coach krijg je wél grip op je gewicht voor een strak lichaam.

“BIJ JOEY KRIJG JE DUIDELIJKE INSTRUCTIES HOE DE OEFENINGEN GOED EN CORRECT WORDEN UITGEVOERD.”

“Ook heeft hij mij geholpen bij het opstellen van een voedingsplan waardoor ik nu al 3 KG ben afgevallen. Elite Bodies werkt voor mij beter dan die goedkope sportscholen waar je geen begeleiding krijgt.” – Berry

“DE EERSTE 10 KG ZIJN ERAF, OP NAAR DE VOLGENDE”

Goede persoonlijke 1 op 1 training. Hidde en Joey helpen mij niet alleen met de training fitter te worden,  maar helpen mij ook door een moeilijke periode heen. Mijn doel is fitter te worden; meer conditie en afvallen.  Dat laatste met behulp van een voedingsschema. De eerste 10 kg zijn eraf, op naar de volgende. We trainen serieus,  maar lachen ook wat af. Kortom een aanrader!” – Ingrid

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

INTAKE PLANNEN?

Call Now Button Informatie aanvragen