TRAINEN IN EEN KLEINE GROEP

SMALL GROUP TRAINING, WEL ZO GEZELLIG

Veel mensen lopen rond met dezelfde gedachten en dromen. Daarom trainen we bij Elite Bodies ook in kleine groepen, wat motiverend naar elkaar werkt. Small group training verzorgen wij voor maximaal 6 sporters per groep. Bij het samenstellen van deze groepen zorgen we ervoor dat de deelnemers dezelfde aandachtspunten hebben. Op deze manier kunnen wij met onze groepstrainingen resultaat garanderen.

Kies uit LADY SHAPE en nu ook KICKBOKSEN:

LADY SHAPE

De naam zegt het al, LADY SHAPE is een groepsles die wij specifiek voor vrouwen hebben ontwikkeld. Tijdens deze afwisselende trainingen draait het om BBB, oftewel ‘Benen, Billen Buik’. Ook hebben we aandacht voor de armen. De training bestaat uit functionele oefeningen zoals steppen, roeien, skiën en boksen. En je gaat aan de slag met krachttraining, waarbij je kunt denken aan squatten, hiplifts en core stabiliteit oefeningen. Door het volgen van deze lessen krijg je meer kracht en verbeter je jouw algemene conditie.

KICKBOKSEN

Ben jij in voor KICKBOKSEN? Wij kunnen niet wachten om met een kleine groep aan de slag te gaan voor een topconditie. Met deze groepstrainingen sla jij twee vliegen in één klap. Het is goed voor al je spieren en je raakt tegelijkertijd overtollige kilo’s kwijt.

Pak je voordeel met fitness voor bedrijven

Elite Bodies is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die het mogelijk maakt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen. Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Kom gerust vrijblijvend een proefles bij ons doen!

“IK WAS NOOIT ECHT VAN HET SPORTEN.”

“Maar als artiest is het voor mij wel heel belangrijk om een goede conditie te hebben. Dankzij Joey houd ik me echt aan een super eetschema, val ik af en sport ik met veel plezier in de Small Group Training. Echt een aanrader!” – Sasja

“AL BIJNA EEN JAAR TRAINEN MIJN ZUS EN IK BIJ ELITE BODIES”

“Vroeger was ik niet van de bank te krijgen maar nu ga ik 2 keer per week naar de gym! Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de trainingen, deze zijn gevarieerd en aangepast op de persoonlijke doelstellingen van elk individu. Ook hebben wij een voedingsschema op maat gekregen om extra resultaten te behalen. Het is altijd erg gezellig!” Lingwei

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

ZET NU DE EERSTE STAP

Call Now Button Informatie aanvragen