SMALL GROUP

Small Group Training

Training in groepsverband (maximaal 6 personen) in onze private gym. De groep bestaat uit mensen met dezelfde wensen en aandachtspunten, hierdoor kan de training aan de groep worden aangepast, dit zorg voor gegarandeerd resultaat.

Groepstrainingen op maat

Lady shape

Deze training is vooral gericht op de probleemgebieden van dames (benen, billen, buik, armen) en het verbeteren van de algemene conditie. De training bestaat voornamelijk uit functionele oefeningen, denk hierbij aan oefeningen als steppen, roeien, skiën en boksen, er wordt dus niet saai getraind op een crosstrainer. Daarnaast bestaat de training uit krachtoefeningen als squaten, hiplifts en core stabiliteit oefeningen.

Get fit

Is een uitdagende fitness les. voor zowel beginnende als gevorderde sporter. U kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt, bent u fit voor het dagelijks leven? Een training waarbij kracht oefeningen worden afgewisseld met oefeningen voor het uithoudingsvermogen. Get fit is een leuke en uitdagende manier van trainen waarbij in goede conditie raken of blijven voorop staat. De Get fit lessen zijn ook effectief om in shape te komen. De lessen zijn geschikt voor iedereen.

Bedrijfsfitness plan

Elite Bodies is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

 

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres         Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon           0513 – 633 111
Fax                    0513 – 636 050
Email                info@bfnl.nl
Internet            www.bedrijfsfitnessnederland.nl

“IK WAS NOOIT ECHT VAN HET SPORTEN.”

“Maar als artiest is het voor mij wel heel belangrijk om een goede conditie te hebben. Dankzij Joey houd ik me echt aan een super eetschema, val ik af en sport ik met veel plezier in de Small Group Training. Echt een aanrader!” – Sasja

“AL BIJNA EEN JAAR TRAINEN MIJN ZUS EN IK BIJ ELITE BODIES”

“Vroeger was ik niet van de bank te krijgen maar nu ga ik 2 keer per week naar de gym! Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de trainingen, deze zijn gevarieerd en aangepast op de persoonlijke doelstellingen van elk individu. Ook hebben wij een voedingsschema op maat gekregen om extra resultaten te behalen. Het is altijd erg gezellig!” Lingwei

elite_bodies_personal_training_aalsmeer_utrecht_amstelveen_leidscherijn

INTAKE PLANNEN?

Gratis proeftraining plannen?