Voor een optimale vitaliteit kies je Elite Bodies

Personal Training Hoofddorp

Personal Training Hoofddorp

Woon jij in Hoofddorp en wil je met personal training nu eindelijk eens jouw doel bereiken? Dan is Elite Bodies Personal Training het antwoord. Op een kwartiertje afstand van Hoofddorp vind je dé personal trainer die jou helpt met een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma. Een programma dat je volhoudt, omdat we geloven dat trainen bij Elite Bodies vooral leuk moet zijn. Alleen dan heeft personal training op lange termijn effect!

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Doelen behalen, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11personal training aalsmeer

  Personal training voor resultaat

  We begrijpen dat je met personal training snel een topfit lichaam wilt krijgen. Met Elite Bodies lukt dit ook echt, omdat we jouw lichaam en levensstijl als uitgangspunt nemen. We gaan op zoek naar een trainingsmethode die bij jou als uniek persoon past. Op die manier voorkomen we klachten en blessures. We schakelen snel als je iets anders wenst om er bij iedere training het beste uit te halen. Zo benut je jouw kostbare tijd optimaal op weg naar succes.

   

  Sportschool Hoofddorp

  Stop met tijdverspilling en ga voor maximaal resultaat met fitness bij Hoofddorp. Onze sportschool bij Hoofddorp is goed bereikbaar en staat garant voor effectieve trainingen onder begeleiding van ervaren personal trainers die tot op topniveau ervaring hebben opgedaan met bodybuilding. In onze privé gym bij Hoofddorp zorgen we met 1-op-1 begeleiding dat jij jouw doelen behaalt, of dit nu spiermassa aankomen is, snel afvallen, conditie verbeteren, revalidatie na een blessure of het verbeteren van je algehele fitheid. Onze trainingen zijn leuk en dankzij onze moderne apparatuur erg gevarieerd. Verder bieden we naast reguliere fitnessoefeningen ook trainingen in de vorm van roeien, boksen, kickboksen etc. Benieuwd hoe we op een leuke manier jouw doelen gaan behalen? Vraag dan vandaag nog een gratis proeftraining aan.

   

  Personal trainer met 100% focus

  Wij doen de naam personal training eer aan door je daadwerkelijk in een privé sfeer te laten sporten. We hebben een private gym in de buurt van Hoodfddorp, die voorzien is van alle comfort. Daar heeft je gediplomeerde personal trainer 100% aandacht voor jou. Op die wijze begeleiden we mensen van jong tot oud met gevarieerde oefeningen en allerlei voedingstips. Onze personal coaches doen niet aan crash diëten, maar leren juist wat verantwoord en toch lekker eten is. De slimste manier om resultaat vast te houden.

   

  Handig: Elite Bodies Personal Training App

  Elite Bodies gaat een stap verder voor de klanten uit onder andere Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Wij adviseren je met onze App namelijk elke dag. Lees alles gewoon thuis op de bank in Hoofddorp nog eens na. Je kan in de App een voedingsdagboek bijhouden, zodat wij ook buiten je personal trainingen om je houvast zijn. In de App check je natuurlijk ook jouw trainingsschema’s en onze persoonlijke adviezen, wel zo gemakkelijk.

  Bij Elite Bodies weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Daarom helpen we mensen uit Hoofddorp om hun levensstijl te transformeren. Onze personal training is dus meteen personal coaching. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij resultaat!

   

  We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid
  Elke keer dat ik mezelf tijdens mijn workout uitdaag, ontdek ik opnieuw hoe dit verbonden is met ondernemen. 

Wanneer ik denk dat ik niet verder kan, bedenk ik me waarom ik begonnen ben en waar ik naartoe wil. En dat is precies wat me door de zwaarste sets en zakelijke uitdagingen heen helpt.

Ik heb geleerd dat doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het stellen van heldere doelen onmisbaar zijn voor succes op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Onderschat dus nooit wat een workout je kan leren over zakelijk succes. Uitdagingen overwinnen kunnen we allemaal, zolang je maar de juiste mindset hebt.
  Wil jij ook een blijvend resultaat behalen en je fitter dan ooit voelen?

Vergeet quick fixes. Duurzame transformatie vraagt om meer dan dat.

Bij Elite Bodies gaan we verder dan alleen trainen. We bouwen samen aan een levensstijl die je welzijn op de eerste plaats zet. Met persoonlijke coaching, aangepaste voedingsplannen en motiverende workouts, begeleiden we je op elk moment van je reis naar een blijvend resultaat.

Samen zetten we de stappen naar jouw ultieme doel!

#personaltraining #aalsmeer #elitebodies #personaltraineraalsmeer #gezondheid