Elite Bodies zorgt voor een optimale vitaliteit

Personal Training Amstelveen

Personal Training Amstelveen

Op de grens van Amstelveen en Aalsmeer kan jij met personal training méér bereiken dan je nu voor mogelijk acht. Elite Bodies heeft al veel ondernemers uit Amstelveen hun sportieve doelen laten halen. Onze personal training maakt het verschil met afwisselende trainingsprogramma’s en praktische voedingstips. Altijd realistisch afgestemd op persoonlijke wensen en jouw unieke lichaam. Want ieder mens is anders en verdient een eigen aanpak. Voor resultaat vandaag én morgen!

 

Gratis proefles en intake

Ontdek onze lounge, sportruimtes, maak kennis met jouw trainer en ervaar een les.

Altijd vrije parkeerplekken

Wij hebben altijd goed bereikbare parkeerplekken recht voor de deur. 

100% eigen trainingsruimte

We reserveren een van onze trainingsruimtes volledig voor jou en jouw personal trainer. 

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer.

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Personal training en coaching

  Gek genoeg begint een fit lichaam niet bij je spieren, maar in je hoofd. Om je einddoel te bereiken is het belangrijk om er vol gas voor te gaan. Daarom is de personal training van Elite Bodies tegelijk personal coaching. Wij geloven namelijk dat je mindset dé succesfactor in het vak van personal training is. We houden je dan ook graag gemotiveerd, zodat je jouw trainingsschema correct volgt in onze studio en vanuit huis net als de vele andere klanten uit onder andere Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer of Uithoorn.

   

  Doelen behalen, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!

  Snel Afvallen in Amstelveen

  Afvallen onder begeleiding in Amstelveen? Besef dat gezond afvallen niet van de ene op de andere dag gebeurt. Snel afvallen met een duurzaam resultaat lukt vaak niet zonder professionele hulp van een personal trainer. Het is effectiever om af te vallen onder begeleiding van een personal trainer. Een personal trainer kijkt objectief naar je lichaam en je levensstijl. Vervolgens wordt de hele aanpak van voeding tot training daarop afgestemd. Met professionele coaching leer je daarnaast verantwoord te eten en de focus te houden op je einddoel. Want mindset is net zo belangrijk als het trainen en voeding.

   

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11personal training aalsmeer

  Ervaren personal trainer in Amstelveen

  Veel ondernemers uit Amstelveen gingen je voor. Omdat zij eens en voor altijd wél succes wilden halen uit het sporten. Natuurlijk train je voor de nodige ontspanning tijdens je drukke bestaan. Maar het is toch erg prettig als je merkt dat je lichaam krachtiger wordt van al dat zwoegen. Een fit mens telt immers voor twee en kan veel meer aan, óók op zakelijk gebied! Dit lukt ook jou als je een stok achter de deur hebt. Je professionele personal trainer van Elite Bodies heeft snel door waar jouw valkuilen liggen en helpt je aan een healthy lifestyle.

  Sportschool Amstelveen

  Van de sportscholen in Amstelveen kun je bij ons terecht wanneer je doelgericht wilt sporten. In onze privé sportschool in Amstelveen wordt je 1-op-1 begeleid om met leuke gevarieerde fitnesstrainingen jouw fitnessdoelen te behalen. Dankzij de moderne apparatuur en gevarieerde trainingen die we bieden zijn al onze fitnesstrainingen in onze sportschool in Amstelveen divers en leuk. De ervaren personal trainers van onze sportschool in Amstelveen zetten hun expertise in om je snel naar je doelen te brengen en zorgen er vervolgens ook voor dat je deze kunt behouden. Kom eens een keer langs en maak kennis met onze privé sportschool in Amstelveen op de grens met Aalsmeer.

  De sportruimte alleen voor jou in onze private gym

  Onze kracht is dat we de personal trainingsschema’s 100% op onze sporters aanpassen. In de private gym van Elite Bodies hebben we alle aandacht voor jou en kan je samen met jouw personal trainers in één van onze sportruimtes trainen. De hele ruimte wordt voor jou gereserveerd. Zo focus je je op je einddoel in een fitnessruimte waar je ongestoord je oefeningen doet. Vanzelfsprekend begeleidt je personal trainer jou hierbij en krijg je allerlei slimme tips en adviezen. Daarmee voorkom je blessures en andere ongemakken, en hou je het trainen bovenal leuk. En dat allemaal op de grens van Amstelveen!

  Fitness Amstelveen

  Met onze Fitness in Amstelveen behalen we dankzij onze ervaren fitnesstrainers jouw doelstellingen. Of dit nu snel gewicht verliezen is, of gespierder worden is. Onze ervaren begeleiders hebben ervaring tot op topniveau bodybuilding en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zijn zo zeker van onze zaak dat je bij onze fitness in Amstelveen een resultaatgarantie krijgt. Het enige dat wij vragen is 100% commitment. Investeer in jezelf, vraag vandaag nog een gratis proeftraining aan!

  Personal Training App

  Ter aanvulling op de persoonlijke aandacht biedt Elite Bodies ook een handige Personal Training App. We maken dankbaar gebruik van moderne middelen om je zoveel mogelijk bij te staan. Op die wijze kan je jouw spaarzame tijd en energie zo doeltreffend mogelijk benutten. En bereik je op de snelste manier resultaat, want daar doe je het immers voor!

  Sorry voor het late bericht! Alles liep gisteren uit de planning. Maar ik wil even zeggen hoe geweldig Peter het heeft gedaan! Eerste in de B-klasse bij de 50+ en derde bij de 40+. Op het NK werd hij ook nog eens tweede in de 50+. Echt top! Ik ben super trots op hoe goed hij bezig is! 💪🏆
  Wedstrijd 1 kunnen we voorzichtig concluderen nummer 1 in leeftijdsklasse! 🏆
  We snappen dat tijd vinden om te sporten een uitdaging kan zijn, zeker als je een druk leven leidt en ouder bent. 

Daarom zijn je kinderen hier net zo welkom als jij, zodat je zonder zorgen kunt werken aan je fitheid. Door te investeren in je eigen gezondheid, geef je het perfecte voorbeeld en heb je meer energie voor je gezin. 

Samen brengen we je dichter bij je doelen én laat je aan jouw gezin zien hoe belangrijk zelfzorg is.

#aalsmeer #personaltraineraalsmeer #gezondafvallen #krachttraining #sporten #personaltraining
  Goede slaap gaat verder dan alleen uitrusten. 

Wanneer je kwalitatief goed en genoeg slaapt, krijgt je immuunsysteem een boost en herstellen je spieren beter van inspanningen zoals sporten.

Maar ook op mentaal vlak heeft slaap een hele grote impact.

Goede slaap verscherpt je denkvermogen, verbetert je besluitvorming, stabiliseert je humeur en maakt het beheersen van stress een stuk eenvoudiger.

Denk daar de volgende keer eens aan wanneer je nog tot 's avonds laat aan het werk bent of op je mobiel zit te scrollen. 

Wanneer jij je best doet voor jouw gezondheid, zul jij je ook op je best voelen.

#slaap #slaapkwaliteit #fysiek #mentalegezondheid #gezondheid