Elite Bodies zorgt voor een optimale vitaliteit

Personal Training Amstelveen

Personal Training Amstelveen

Op de grens van Amstelveen en Aalsmeer kan jij met personal training méér bereiken dan je nu voor mogelijk acht. Elite Bodies heeft al veel ondernemers uit Amstelveen hun sportieve doelen laten halen. Onze personal training maakt het verschil met afwisselende trainingsprogramma’s en praktische voedingstips. Altijd realistisch afgestemd op persoonlijke wensen en jouw unieke lichaam. Want ieder mens is anders en verdient een eigen aanpak. Voor resultaat vandaag én morgen!

 

11elite bodies locatie aalsmeer

Rittenkaart aanvragen?

10 trainingen met personal trainer €650

  Onze personal trainer neemt zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  Doelen behalen, samen of alleen.

  Deel het plezier en de kosten!

  100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

  Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.

  Gratis vrijblijvende intake

  Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

  Leuk en gevarieerde trainingen

  Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

  Behaalde doelen behouden

  Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

  11

  Kies voor een professionele personal trainer

  Veel ondernemers uit Amstelveen gingen je voor. Omdat zij eens en voor altijd wél succes wilden halen uit het sporten. Natuurlijk train je voor de nodige ontspanning tijdens je drukke bestaan. Maar het is toch erg prettig als je merkt dat je lichaam krachtiger wordt van al dat zwoegen. Een fit mens telt immers voor twee en kan veel meer aan, óók op zakelijk gebied! Dit lukt ook jou als je een stok achter de deur hebt. Je professionele personal trainer van Elite Bodies heeft snel door waar jouw valkuilen liggen en helpt je aan een healthy lifestyle.

   

  Personal training in private gym vlakbij Amstelveen

  Onze kracht is dat we de personal trainingsschema’s 100% op onze sporters aanpassen. In de private gym van Elite Bodies hebben we alle aandacht voor jou en kan je in een prettige privé omgeving trainen. Zo focus je je op je einddoel in een fitnessruimte waar je ongestoord je oefeningen doet. Vanzelfsprekend begeleidt je personal trainer jou hierbij en krijg je allerlei slimme tips en adviezen. Daarmee voorkom je blessures en andere ongemakken, en hou je het trainen bovenal leuk. En dat allemaal op de grens van Amstelveen!

   

  Fitness Amstelveen

  Met onze Fitness in Amstelveen behalen we dankzij onze ervaren fitnesstrainers jouw doelstellingen. Of dit nu snel gewicht verliezen is, of gespierder worden is. Onze ervaren begeleiders hebben ervaring tot op topniveau bodybuilding en gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zijn zo zeker van onze zaak dat je bij onze fitness in Amstelveen een resultaatgarantie krijgt. Het enige dat wij vragen is 100% commitment. Investeer in jezelf, vraag vandaag nog een gratis proeftraining aan!

   

  Sportschool Amstelveen

  Van de sportscholen in Amstelveen kun je bij ons terecht wanneer je doelgericht wilt sporten. In onze privé sportschool in Amstelveen wordt je 1-op-1 begeleid om met leuke gevarieerde fitnesstrainingen jouw fitnessdoelen te behalen. Dankzij de moderne apparatuur en gevarieerde trainingen die we bieden zijn al onze fitnesstrainingen in onze sportschool in Amstelveen divers en leuk. De ervaren personal trainers van onze sportschool in Amstelveen zetten hun expertise in om je snel naar je doelen te brengen en zorgen er vervolgens ook voor dat je deze kunt behouden. Kom eens een keer langs en maak kennis met onze privé sportschool in Amstelveen op de grens met Aalsmeer.

   

  Personal training = personal coaching

  Gek genoeg begint een fit lichaam niet bij je spieren, maar in je hoofd. Om je einddoel te bereiken is het belangrijk om er vol gas voor te gaan. Daarom is de personal training van Elite Bodies tegelijk personal coaching. Wij geloven namelijk dat je mindset dé succesfactor in het vak van personal training is. We houden je dan ook graag gemotiveerd, zodat je jouw trainingsschema correct volgt in onze studio en vanuit huis net als de vele andere klanten uit onder andere Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer of Uithoorn.

  Ter aanvulling op de persoonlijke aandacht biedt Elite Bodies ook een handige Personal Training App. We maken dankbaar gebruik van moderne middelen om je zoveel mogelijk bij te staan. Op die wijze kan je jouw spaarzame tijd en energie zo doeltreffend mogelijk benutten. En bereik je op de snelste manier resultaat, want daar doe je het immers voor!