Personal Trainer Amstelveen

 PERSONAL TRAINING IN AMSTELVEEN

Op de grens van Amstelveen en Aalsmeer kan jij met personal training méér bereiken dan je nu voor mogelijk acht. Elite Bodies heeft al veel ondernemers uit Amstelveen hun sportieve doelen laten halen. Onze personal training maakt het verschil met afwisselende trainingsprogramma’s en praktische voedingstips. Altijd realistisch afgestemd op persoonlijke wensen en jouw unieke lichaam. Want ieder mens is anders en verdient een eigen aanpak. Voor resultaat vandaag én morgen!

Kies voor een professionele personal trainer

Veel ondernemers uit Amstelveen gingen je voor. Omdat zij eens en voor altijd wél succes wilden halen uit het sporten. Natuurlijk train je voor de nodige ontspanning tijdens je drukke bestaan. Maar het is toch erg prettig als je merkt dat je lichaam krachtiger wordt van al dat zwoegen. Een fit mens telt immers voor twee en kan veel meer aan, óók op zakelijk gebied! Dit lukt ook jou als je een stok achter de deur hebt. Je professionele personal trainer van Elite Bodies heeft snel door waar jouw valkuilen liggen en helpt je aan een healthy lifestyle.

Personal training in private gym vlakbij Amstelveen

Onze kracht is dat we de personal trainingsschema’s 100% op onze sporters aanpassen. In de private gym van Elite Bodies hebben we alle aandacht voor jou en kan je in een prettige privé omgeving trainen. Zo focus je je op je einddoel in een fitnessruimte waar je ongestoord je oefeningen doet. Vanzelfsprekend begeleidt je personal trainer jou hierbij en krijg je allerlei slimme tips en adviezen. Daarmee voorkom je blessures en andere ongemakken, en hou je het trainen bovenal leuk. En dat allemaal op de grens van Amstelveen!

Personal training = personal coaching

Gek genoeg begint een fit lichaam niet bij je spieren, maar in je hoofd. Om je einddoel te bereiken is het belangrijk om er vol gas voor te gaan. Daarom is de personal training van Elite Bodies tegelijk personal coaching. Wij geloven namelijk dat je mindset dé succesfactor in het vak van personal training is. We houden je dan ook graag gemotiveerd, zodat je jouw trainingsschema correct volgt in onze studio en vanuit huis in Amstelveen.

Ter aanvulling op de persoonlijke aandacht biedt Elite Bodies ook een handige Personal Training App. We maken dankbaar gebruik van moderne middelen om je zoveel mogelijk bij te staan. Op die wijze kan je jouw spaarzame tijd en energie zo doeltreffend mogelijk benutten. En bereik je op de snelste manier resultaat, want daar doe je het immers voor!

Daarom Elite Bodies Personal Training voor ondernemers en particulieren:

 

Wist je trouwens al dat coaching voor veel ondernemers aftrekbaar voor de belasting is?

 Tijd om in actie te komen voor jouw eigen Elite Body?

Call Now Button Informatie aanvragen