Personal Trainer Aalsmeer

 PERSONAL TRAINING IN AALSMEER

100% toewijding, motivatie en inzet. Dát is het enige waar we jou aan houden als je voor de professionele personal training van Elite Bodies kiest. Met die commitment beloven we jou resultaat. Echt resultaat, op welk vlak dan ook. Van het realiseren van spiermassa tot afvallen en beter scoren op het tennisveld. Van jong tot oud, iedereen is welkom bij onze personal trainingen in Aalsmeer.

Persoonlijke werkwijze personal trainer in Aalsmeer

Bij Elite Bodies in Aalsmeer geloven we in een persoonlijke aanpak. Zo train je in onze privé studio alleen onder het toeziend oog van je personal trainer. In die rustige sfeer kan je je aandacht volledig richten op je trainingen, zonder afgeleid te worden. We trainen met functionele oefeningen om je conditie en spierkracht te verbeteren. Passend bij jouw lichaam en je doelstellingen. Je personal trainer van Elite Bodies vindt het vooral belangrijk dat je er plezier in houdt, en zorgt er daarom voor dat de trainingen gevarieerd blijven.

Gun jezelf personal training van Elite Bodies

Heb jij net als vele andere cliënten uit Aalsmeer net dat ene zetje nodig? En wil je graag in vorm blijven, maar ook van een hapje en een drankje kunnen genieten in het weekend? Je personal trainer van Elite Bodies maakt dat mogelijk. Want het menselijk lichaam heeft calorieën nodig, als je maar weet op welke manier. Wij brengen de balans in je leven met advies over verstandig eten en sporten. En daar krijg jij een strakker en fitter lichaam voor terug!

Personal training studio in Aalsmeer

Elite Bodies is gevestigd aan de Aalsmeerderweg. In ons training center hoef je nooit te wachten totdat een apparaat vrij is. En onze personal trainer is de enige persoon die jou in de gaten houdt terwijl je traint. Hij speelt meteen op situaties in met tips om je training zo optimaal mogelijk in te vullen. Jouw persoonlijke wensen staan bij Elite Bodies altijd voorop. Onze rijk ingerichte private gym levert je hierbij maximaal comfort. Kortom: je hebt de perfecte combinatie van personal training en coaching gevonden. Om in het dagelijkse leven meteen van te profiteren met een fitte body!

Haal het beste uit jezelf met personal training

Je bent altijd welkom voor personal training aan de Aalsmeerderweg, maar wist je dat onze personal trainer dag en nacht voor je klaarstaat? Daarvoor hebben wij een App ontwikkeld waarmee je personal trainingsadviezen op elk moment van de dag binnen handbereik hebt. Je vindt er praktische voedingsweetjes en natuurlijk fitnessoefeningen. Maar ook je eigen scores hou je bij in onze App. Super motiverend!

Elite Bodies in Aalsmeer staat voor trainen met plezier. Daarom is coaching de kracht van onze personal trainingen. Wij merken het op wanneer jij de fout in gaat of je motivatie ver te zoeken is. Je personal trainer van Elite Bodies ziet het als zijn taak om jou gefocust te houden en je steeds weer te herinneren aan het doel waarvoor je ging.

Raak verder overtuigd van onze personal training:

Jij verdient toch ook een personal trainer?
Kom gezellig trainen aan de Aalsmeerderweg!

Volg je ons trouwens al op Facebook? Daar lees je onder andere leuke verhalen van trotse ‘Elite Bodies’!

 Tijd om in actie te komen voor jouw eigen Elite Body?

Call Now Button Informatie aanvragen