Follow Us On
Bekijk onze personal training tarieven

Kosten

Bij Elite Bodies krijg je waar voor je geld. De beste moderne apparatuur, ervaren personal trainers, een luxe trainingsomgeving tegen betaalbare prijzen. Je kunt bij Elite Bodies Personal Training een lidmaatschap op maat kiezen dat perfect aansluit op jouw doelstellingen. We hebben naast losse lessen ook pakketten. Laat je in een intakegesprek vrijblijvend adviseren om erachter te komen hoe jouw trainingsplan eruit komt te zien. Onze specialisten durven een 100% resultaatgarantie te geven op de samen met jou opgestelde doelstellingen. Neem vandaag nog contact op.

 

AANTAL TRAININGEN
PER KWARTAAL
PER HALF JAAR
1x per week 325 p.m. (75 per training) 295 p.m. (68 per training)
2x per week 600 p.m. (69 per training) 550 p.m. (63,50 per training)
3x per week 850 p.m. (65 per training) 800 p.m. (61,50 per training)

Train je liever samen met je partner, vriend of vriendin? Dit is ook mogelijk bij Elite Bodies Personal Training. Jullie trainen dan samen onder begeleiding van een personal trainer op je eigen niveau en naar je eigen doelstelling. Ook krijgen jullie beide een eigen voedingsplan. Zo hebben jullie wel de voordelen van een personal trainer, maar delen de kosten.

Deel de kosten, train samen!

Samen jullie doelen behalen en de kosten delen.

100% resultaatgarantie op onze bewezen aanpak

Met de bewezen aanpak van onze ervaren personal trainers geven wij 100% resultaatgarantie op het vooraf gestelde doel.
11

Gratis vrijblijvende intake

Tijdens ons intakegesprek maken we je doelen helder. Dit vormt het startpunt voor een persoonlijk trainings- en voedingsplan, volledig toegespitst op jouw lichaam en levensstijl. Ons uitgangspunt is dat het leven vooral leuk moet blijven. 

11

Leuk en gevarieerde trainingen

Je trainingen worden afgestemd op jouw lichaam voor sneller zichtbaar en merkbaar resultaat. We zorgen ervoor dat je plezier houdt afwisseling in de trainingen. Ook bekijken we wat voor jou het beste werkt, zodat het sporten makkelijker is vol te houden. Voortdurend hebben we aandacht voor passende voeding, waarvoor je persoonlijk advies en tips krijgt.

11

Behaalde doelen behouden

Tijdens ons programma leren wij je anders om te gaan met voeding en beweging. Met inzicht in je valkuilen en tips hoe daarmee te dealen, behaal je jouw doel. Deze coaching leidt tot snel resultaat en is waardevol voor de lange termijn, want we willen voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

11

Belastingvoordeel voor ondernemers

Facturen van Elite Bodies zijn – afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden – geheel of grotendeels aftrekbaar. Voor zelfstandigen, freelancers, ZZP-ers en ondernemers gelden uiteraard andere regelingen dan werknemers in dienstverband. Echter, voor beide groepen kunnen facturen van Elite Bodies voor 100% aftrekbaar zijn.

Als je werkgever bereid is in je gezondheid te investeren, is dat voor hem of haar fiscaal bijzonder aantrekkelijk. Voor wie in dienstverband werkzaam is, kunnen facturen van Elite Bodies door de werkgever zelfs tot 100% als onbelast worden opgevoerd.

Voor zelfstandigen – dus ook voor ZZP’ers, freelancers, DGA’s, etc. – geldt dat zij de facturen van Elite Bodies volledig door hun onderneming kunnen laten vergoeden. Op de factuur staan de werkzaamheden immers omschreven als coaching. Kosten op het gebied van coaching zijn, ook als het gaat om coaching op het gebied van bewegen, voeding, etc., volledig aftrekbaar voor zelfstandig ondernemers.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, adviseren we je om in geval van twijfel contact op te nemen met je contactpersoon bij de belastingdienst en/of je boekhouder en accountant. Regelingen kunnen altijd veranderen of in bijzondere gevallen afwijken.