• Header

Small Group Training

Training in groepsverband (maximaal 6 personen) in onze private gym. De groep bestaat uit mensen met dezelfde wensen en aandachtspunten, hierdoor kan de training aan de groep worden aangepast, dit zorg voor gegarandeerd resultaat.

Groepstrainingen op maat

 

LADY SHAPE

Deze training is vooral gericht op de probleemgebieden van dames (benen, billen, buik, armen) en het verbeteren van de algemene conditie. De training bestaat voornamelijk uit functionele oefeningen, denk hierbij aan oefeningen als steppen, roeien, skiën en boksen, er wordt dus niet saai getraind op een crosstrainer. Daarnaast bestaat de training uit krachtoefeningen als squaten, hiplifts en core stabiliteit oefeningen.

GET FIT

Is een uitdagende fitness les. voor zowel beginnende als gevorderde sporter. U kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt, bent u fit voor het dagelijks leven? Een training waarbij kracht oefeningen worden afgewisseld met oefeningen voor het uithoudingsvermogen. Get fit is een leuke en uitdagende manier van trainen waarbij in goede conditie raken of blijven voorop staat. De Get fit lessen zijn ook effectief om in shape te komen. De lessen zijn geschikt voor iedereen.

BEDRIJFSFITNESS PLAN 

Elite Bodies is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Postadres        Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon          0513 – 633 111
Fax                    0513 – 636 050
Email                info@bfnl.nl
Internet            www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Nieuwsgierig welke vorm van trainen het beste bij jou past? 

Vul dan nu het Elite Bodies Check formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

 • * velden zijn verplicht.

 

Elite Bodies in Aalsmeer is dé plek voor personal training, small group training, afvallen en voedingsadvies. Bij Elite Bodies ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismaking.

 

Nieuws

 • PRIVE STUDIO

  Bij Elite Bodies wordt er niet getraind in een reguliere sportschool, maar in ons eigen private gym. Wij hebben een rijk uitgerust

  Lees meer
 • NIEUWE WEBSITE ONLINE

  Ben jij klaar met het rondje in de sportschool? Maar wil je toch fit blijven en individueel of in een groep jouw doelen behalen?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  Personal training

  Wil jij jouw persoonlijke doelen behalen? Kies voor meer- en blijvend resultaat met Personal Training!

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Verantwoord en bewust afvallen onder begeleiding. Bij Elite Bodies in Aalsmeer draait het allemaal om jouw einddoel!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.