• Header

Afvallen onder begeleiding

Vind je het lastig om af te vallen, en vooral om voorgoed met je overgewicht af te rekenen? Lukt het keer op keer niet om je aan zo’n dieet te houden? En vliegen de kilo’s er weer aan als je net zo lekker was afgevallen? Dan is professionele hulp bij afvallen voor jou de oplossing. Samen met een coach krijg je wél grip op je gewicht voor jouw ideale lichaam. 

Bij Elite Bodies in Aalsmeer draait het allemaal om jouw einddoel. Met de juiste beweging en een passend voedingspatroon went je lichaam aan je nieuwe, gezonde levensstijl. Anders eten kan namelijk gewoon lekker zijn. Zeker als je het positieve resultaat op de teller van de weegschaal terugziet. Je voelt je fitter en dat gevoel wil iedereen houden, toch? Met begeleiding bij afvallen krijg je daar voorgoed controle op.

Elite Bodies biedt hulp bij afvallen

Bij Elite Bodies hebben we al veel mensen geholpen om een gezond gewicht te bereiken. Onze afvalcoach biedt je gevarieerde oefeningen en recepten, zodat je zelfs plezier aan het afvallen gaat beleven. Met persoonlijke begeleiding bij afvallen kom je erachter wat fout zit in je huidige voedingsgewoonten. 

Bij Elite Bodies weten we dat personal training staat of valt met de juiste mindset. Daarom helpen we mensen uit Aalsmeer e.o. om hun levensstijl te transformeren. Onze personal training is dus meteen personal coaching. Omdat je er plezier in moet krijgen om gezonder te leven. En als jij er met commitment voor gaat, beloven wij resultaat!

Nieuwsgierig? 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Elite Bodies in Aalsmeer is dé plek voor personal training, small group training, afvallen en voedingsadvies. Bij Elite Bodies ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismaking.

Nieuws

 • PRIVE STUDIO

  Bij Elite Bodies wordt er niet getraind in een reguliere sportschool, maar in ons eigen private gym. Wij hebben een rijk uitgerust

  Lees meer
 • NIEUWE WEBSITE ONLINE

  Ben jij klaar met het rondje in de sportschool? Maar wil je toch fit blijven en individueel of in een groep jouw doelen behalen?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal training

  Personal training

  Wil jij jouw persoonlijke doelen behalen? Kies voor meer- en blijvend resultaat met Personal Training!

  Lees meer
 • Small group training

  Small group training

  Wil jij jouw doelen behalen in groepsverband? Doe dan mee met een Small Group Training in onze private gym!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.